Betaalmogelijkheden


iDeal

De makkelijkste manier van betalen via internet in Nederland is iDeal. Tijdens het bestelproces handel je de betaling via je eigen bank af. Betalen via iDeal is snel, simpel en veilig. Je order wordt door ons direct in behandeling genomen. Herbawebwinkel.nl rekent voor deze betaalmethode geen kosten.

 

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee je in online winkels kunt bestellen. Door je eigen bank- en girorekening aan een PayPal rekening te koppelen kun je veilig, snel en gemakkelijk betalen. Je order wordt door ons direct in behandeling genomen. Herbawebwinkel.nl rekent voor deze betaalmethode geen extra kosten.

 

Overschrijving via je bank

Je kunt er ook voor kiezen het factuurbedrag over te maken op rekeningnummer 668.518.650 ten name van BKB Webconcepts, onder vermelding van je bestelnummer. Bij deze betaalwijze wordt je order door ons pas in behandeling genomen wanneer je betaling bij Herbawebwinkel.nl is binnengekomen. De verwerkingstijd van de bank is gemiddeld 1-3 werkdagen. Voor de administratieve afhandeling van deze betaalmethode brengt Herbawebwinkel.nl je 2,50 euro in rekening.

 

CreditCard

Betalen met uw CreditCard werkt als volgt: u vult slechts het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van onze webwinkel. U hoeft u niet te registreren om online een betaling te kunnen doen.

 

Bankrelatie

Naam: BKB Webconcepts
Bank: ING Bank
IBAN: NL72 INGB 0668 5186 50
SWIFT/BIC: INGBNL2A

 

Kamer van Koophandel en BTW- nummer

BTW nummer: NL819120017B01
KvK: 08172082Uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur
Egbert Bruin