Gewichtsbeheersing met Herbalife, hoe werkt het?


Helaas is het niet meer zo vanzelfsprekend dat iedereen dagelijks voldoende gezonde voeding binnenkrijgt. Dat ligt soms aan de leef- en eetgewoontes van mensen (fastfood, veel roken en alcohol, stress, weinig beweging etc), maar vaak is de oorzaak ook dat de kwaliteit van de voedingswaarde van de meest gezonde producten. Zoals fruit en groente, niet meer zo goed is als 20 jaar geleden.

 

U wilt vet verbranden, geen spieren

Als u op een goede en blijvend manier uw gewicht wil beheersen is het belangrijk om voldoende voedingsstoffen (vitamines, mineralen, eiwitten etc.) binnen te krijgen. Het eerste effect wat optreedt als u een dieet volgt met te weinig voedingsstoffen is dat u zich slap en vermoeid voelt. Ook kan dit effect hebben op uw vetverbranding of betekenen dat u wel afvalt, maar geen vet verbrandt (maar vocht of spiermassa verliest). Hierdoor treedt het zogenaamde jojo-effect op.

 

Gewichtsbeheersing op de juiste manier

Met het juiste Herbalife programma (afgestemd op uw persoonlijke situatie) krijgt u wel alle voedingsstoffen binnen waardoor u vitaal en fit blijft. Doordat u wel uw calorie-inname beperkt zult u dus op een goede manier uw gewicht kunnen beheersen.
08:00 | Ontbijt | Herbalife Formula 1 shake


Een goed ontbijt maakt gewichtsbeheersing veel gemakkelijker!

De belangrijkste maaltijd van de dag is bij uitstek het ontbijt, het lichaam is zo goed als leeg en de verbrandingsmotor in je lichaam heeft weer nieuwe brandstof nodig. In de maaltijdvervangende Formule 1 shake zitten alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft, u kunt zich dus wel voorstellen dat dit een perfecte start is!

Wat is Herbalife Formule 1?

Herbalife Formule 1 is eigenlijk een poeder dat je in een shakebeker mengt met bijvoorbeeld melk. Even schudden en je ontbijt is klaar! Je lichaam krijgt met een Herbalife Formule 1 shake alles wat het nodig heeft in de juiste verhouding. Je voelt jezelf uitstekend, wordt bijzonder actief en bereikt een ideaal gewicht. De huid wordt mooier en strakker.

Gewichtsbeheersing en water drinken
Water is een eetlustremmer. Door voldoende water te drinken zul je minder hongergevoel hebben. Als je eigenlijk dorst hebt, kan het lichaam (eigenlijk de hersenen) dat verwarren met honger. Ben je bezig met gewichtsbeheersing, dan is water drinken nog belangrijker. De afvalstoffen die vrijkomen door de afbraak van lichaamsvet kunnen zo beter afgevoerd worden.
10:00 | Tussendoortje


Kies voor hapjes met weinig calorien en zo min mogelijk koolhydraten, liefst met veel eiwitten!

Fruit

Ontbijtboek

Bakje Magere Kwart

Herbalife Proteinereep
12:30 | Lunch | Herbalife Formula 1 shake


Hoe maak je een (lekkere) shake?

Een Formule 1 shake maak je in een handomdraai. Voeg twee volle eetlepels Formule 1 poeder toe aan 250ml vloeistof zoals: halfvolle melk - magere melk - soyamelk - drinkyoghurt - karnemelk - kwark - appelsap - fruitsap - vruchtensap enz...

Formule 1 is er in 6 smaken

De Herbalife Formule 1 poeder is verkrijgbaar in 6 verschillende smaken; Vanille, Aardbei, Tropische Vruchten, Cookies & Cream, Chocola en Cappuccino.
Het belang van supplementen
Naast de Formule 1 shake zijn er in onze webshop ook verschillende supplementen verkrijgbaar. De vezel- en kruidentabletten mogen absoluut niet bij uw bestelling ontbreken. Dit is een hele belangrijke aanvulling op de Formule 1 shake. Daarnaast kan ik iedere "afslanker" de Cell-u-loss aanraden, simpelweg een topproduct!
15:00 | Tussendoortje


Kies voor hapjes met weinig calorien en zo min mogelijk koolhydraten, liefst met veel eiwitten!

Eierkoek

2 rijstewafels

Kerstomaatjes

Plakje ontbijtkoek
17:30 | Diner


'S avonds eet u een normale (warme) maaltijd, 3 shake`s per dag eten is niet verstandig. Het lichaam heeft ook vast voedsel nodig anders raakt het in de war. Hieronder staan 2 lijstjes van producten die u beter wel of niet kan eten:

Eet voornamelijk...

Alle soorten verse groente, Gekookte aardappelen, Gepofte aardappel, Volkoren pasta, Couscous, Zilvervliesrijst, Biefstuk, Kip, Runderbak- en braadlappen, Rundertartaar, Entrecote, Varkensfilet, Verkenshaas, Garnalen, Zoute haring, Gestoomde of Gerookte makreel, Gerookte zalm.

Pas op met...

Groente a la creme of met saus, Olijven, Augurken, Zoetzure zilveruitjes, Tomatensap met zout, Aardappelkroket, Frites, Gebakken aardappelen, Witte rijst, Witte pasta, Varkensgehakt, Hamburger, Lamsvlees, (Magere) rookworst, Rundergehakt, Schouderkarbonade, Gebakken vissticks, Kibbeling, Lekkerbekje.

Zorg voor lichaamsbeweging
Regelmatige lichaamsbeweging helpt uw spieren soepel te houden en bevordert een goede bloedcirculatie. Uw spieren verbranden energie als ze worden gebruikt. Probeer minimaal 4x per week zo`n 20 minuten aan een vorm van beweging te doen. Denk hierbij aan een stevige wandeling, fietsen, zwemmen etc. Door voldoende aan lichaamsbeweging te doen gaat u ook uw stofwisseling verhogen, dit helpt natuurlijk om uw doelen te bereiken.
20:30 | Hapje in de avond


Kies voor hapjes met weinig calorien en zo min mogelijk koolhydraten, liefst met veel eiwitten!

Rookworsthapjes

Eierkoek

Herbalife proteiniereep

Ham met aspergesUw Onafhankelijk Herbalife Distributeur
Egbert Bruin