Vraag & Antwoord

Waarom moet ik me eerst aanmelden?

Vanwege gewijzigde regelgeving van Herbalife worden vanaf 19 mei 2009 de prijzen alleen weergegeven als u bent ingelogd. Iedere Herbalife distributeur is verplicht een bezoeker eerst te registreren alvorens er prijzen getoond mogen worden. Aanmelden is echter heel erg simpel!!

U kunt zich aanmelden op onze homepage in het blokje Registreren nieuwe leden.

U ontvangt een mail met een link, klik op deze link en u ontvangt uw inloggegevens.

LET OP! Het kan zijn dat deze mail in uw spambox terecht komt.

Mocht u toch de mail met inloggegevens niet ontvangen stuur dan een mailtje naar info@herbawebwinkel.nl.

 


Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U vult uw inloggegevens die u heeft ontvangen in onder het kopje Inloggen bestaande klanten op de home page en klikt op inloggen.

U kunt nu alle producten en prijzen zien en een eventuele bestelling plaatsen.

Hierna wijst het systeem u de weg!

 


Hoe kan ik mijn Herbalife bestelling betalen?

U kunt uw bestelling betalen via iDEAL, PayPal, Creditcard of via bankoverschrijving. Voor meer informatie hieromtrent kunt u terecht op de volgende pagina: www.herbawebwinkel.nl/herbalife/betaalmogelijkheden.htm.
 


Hoe snel wordt mijn Herbalife bestelling geleverd?

Indien u op werkdagen uw bestelling voor 15:30 uur plaatst en de betaling voor 16.00 uur door ons is ontvangen dan wordt deze diezelfde dag nog verzonden.

Dit lukt echter niet altijd, er kunnen omstandigheden zijn waardoor dit niet lukt.

Kijk voor meer informatie op de volgende pagina: www.herbawebwinkel.nl/herbalife/levering.htm.

 


Kan ik gebruik maken van de 30 dagen niet goed, geld terug garantie?

Ja, dat kan. Wanneer u niet tevreden bent over de producten kunt u deze binnen 30 dagen retourneren.

U stuurt een mailtje naar info@herbawebwinkel.nl en u ontvangt een antwoord over de procedure.

U bent wel zelf verantwoordelijk voor de retourverzendkosten. Zodra wij de producten van u hebben ontvangen maken we het aankoopbedrag plus de eventueel door u betaalde heenverzendkosten weer aan u over.

 


Ontvang ik bij mijn bestelling ook een gebruiksaanwijzing?

Ja, bij uw 1e bestelling verzenden wij altijd onze Herbalife informatiegids. In deze gids vind u een duidelijke gebruiksaanwijzing, informatie over de verschillende producten, heerlijke shake recepten, algemene informatie, tips en een maten tabel.

 


Wat is Herbalife en hoe werkt het?

Herbalife voedt je lichaam op complete manier. Dat wil zeggen: Je lichaam krijgt alles wat het nodig heeft in de juiste verhouding. Wie zijn of haar gewicht wil beheersen moet vooral voldoende van het Herbalife Formule 1 poeder gebruiken. Twee volle eetlepels poeder in 250 cc vloeistof is absoluut noodzakelijk. Wie de shakes niet sterk genoeg maakt gaat zijn lichaam uithongeren, heeft automatisch meer honger en dat maakt het moeilijker om uw gewicht te beheersen met bovendien een mogelijke jojo-situatie tot gevolg.
 


Kan iedereen Herbalife gebruiken?

Herbalife producten zijn veilig voor bijna iedereen. Bepaalde personen inclusief kinderen en zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven raden wij af om Herbalife te gaan gebruiken.
 


Is het Herbalife programma getest?

Absoluut. Het Herbalife programma is in Amerika en Engeland uitgebreid klinisch getest. Alle studies hebben uitgewezen dat Herbalife producten veilig en effectief zijn op zowel korte als lange termijn. Tevens wordt iedere partij Herbalife producten gecontroleerd voordat het verzonden wordt naar n van de wereldwijd verspreide distributiecentra.
 


Welk(e) producten of pakket moet ik kopen?

Dat is afhankelijk van het gewicht dat u wil verliezen, hoe snel u dat wil en uiteraard van uw budget. Daarnaast heeft Herbalife bepaalde producten ontwikkeld die speciaal voor mensen met specifieke 'problemen' zijn ontwikkeld. Voor een persoonlijk advies kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.
 


Moet ik ook sporten om af te vallen met Herbalife?

Herbalife adviseert de gebruikers om er een gezonde levensstijl op na te houden, hetgeen inhoudt: goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging, het matigen van alcoholgebruik en het niet roken. Dus raden wij iedereen aan minimaal 2x per week te sporten of te bewegen. Dit mag bijvoorbeeld ook een uur (stevig door) wandelen zijn.
 


Val ik af door gewoon zo min mogelijk te eten?

Nee. Het Herbalife caloriegereduceerde programma moedigt de gebruikers juist aan om drie maaltijden per dag te gebruiken. Twee normale maaltijden worden vervangen door onze uitgebalanceerde voedzame drank en de derde is een maaltijd naar eigen keuze. Diten waarbij geadviseerd wordt om maaltijd te laten vervallen, zijn ongezond en stimuleren slechte eetgewoonten.
 


Wat moet ik doen als ik op mijn streefgewicht ben?

U bent nu verantwoordelijk voor het behoud van uw nieuwe omvang en figuur. Het is heel simpel, u gaat nu over op het onderhoudsprogramma. Blijf bewegen, ga door met een uitgebalanceerd en goed dieet, houd het bij 1 maaltijdvervangende Formule 1 shake per dag in plaats van 2 en blijf de supplementen gebruiken waar u zich zelf prettig bij voelt.
 


Ik wil absoluut GEEN begeleiding, kan dat?

Dat is mogelijk. Uw resultaat is ons belang, daarom sturen we u verschillende e-mails en nemen we na uw eerste bestelling telefonisch contact met u op. Wanneer u geen e-mails van ons wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via de link onderaan onze e-mails. Als u niet gebeld wenst te worden dient u gewoon simpelweg geen telefoonnummer in te vullen.
 


Ik heb vragen over de producten en/of ik wil begeleiding, hoe werkt dat?

Uiteraard helpen we u graag met het bereiken van uw streefgewicht! Wanneer u vragen heeft kunt u altijd via e-mail of telefonisch contact opnemen met uw persoonlijke coach. Daarnaast hebben wij een begeleidingsprogramma ontwikkeld waarmee we u online naar uw streefgewicht kunnen helpen.
 Uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur
Egbert Bruin